DAN OTVORENIH VRATA U KOPRIVNICI

Dan otvorenih vrata 15.4.2023., Koprivnica 2

DAN OTVORENIH VRATA U KOPRIVNICI

Autor članka: | Link na izvor članka: ovdje

Dana 15. travnja 2023. godine održali smo Dan otvorenih vrata u Koprivnici, u Ulici Đure Estera, ispred Gradske tržnice. Podjelom promotivnih materijala, Centar Svitanje je upoznao koprivničku javnost s važnošću pružanja deinstitucionalnih oblika skrbi, te važnošću dostupnosti i organizacije u lokalnoj zajednici.

Bila je to prilika da zaposlenici Centra Svitanje upoznaju sve zainteresirane s tijekom provedbe ESF projekta „Zrno nade za nas mlade“, Kodni broj: UP.02.2.2.12.0011, za čiju su provedbu osigurana bespovratna sredstva u iznosu 5.365.064,94 kuna, a projekt se provodi do 30. lipnja 2023. godine.

Zahvaljujući navedenom projektu, Centar Svitanje od 19. travnja prošle godine provodi uslugu poludnevnog boravka u Đurđevcu za dvije korisničke skupine – djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi, te za djecu i mlade s problemima u ponašanju.

Veseli nas da je naš projekt prepoznat i od Koprivničko-križevačke županije, kao i od Grada Koprivnice, čiji su nam se predstavnici također pridružili.

Varaždinska televizija snimila je kratki prilog o Danu otvorenih vrata i predstavljanju naše Ustanove. U sklopu priloga, izjave o projektu „Zrno nade za nas mlade“ dali su ravnatelj Ustanove Mladen Fajdetić i odgojiteljica Martina Šimunić.

Raduje nas što je velik broj posjetitelja upoznat sa socijalnim uslugama koje pruža naš Centar.

 

Kodni broj: UP.02.2.2. 12.0011

Skip to content