O nama

TKO SMO MI?

_

Naša misija i vizija

Razvijati visoku kvalitetu podrške i pomoći djeci, roditeljima i obiteljima kroz pružanje usluga psihosocijalnog rada. Pomoć djeci i mladima da žive u sigurnom okruženju. Pomoć djeci i mladima kako bi kao pojedinci razvili svoj puni potencijal. Zalaganje za djecu i mlade u zajednici, jačanje svijesti zajednice o potrebama djece i mladih i njihovom ravnopravnom položaju u društvu. Djeca i mladi i njihove obitelji su u središtu svih naših usluga.

Stvoriti centar za pružanje specifičnih socijalnih usluga sjeverozapadne Hrvatske. Osigurati sigurno i poticajno okruženje za djecu i mlade u biološkim, udomiteljskim ili posvojiteljskim obiteljima (UN, rezolucija 44/25, 1989.).

GDJE DJELUJEMO

_

Organizacija centra

Sjedište Centra je na adresi, Trg Tomislava dr. Bardeka 10/10 III. kat, Koprivnica. Osim poslovnog prostora sjedišta, Centar djeluje u poslovnim prostorima na adresi Trg bana Josipa Jelačića 7, Koprivnica i Trg Sv. Trojstva 16, Ludbreg. Centar djeluje bez podružnica. Ravnatelj je Mladen Fajdetić, magistar primarnog obrazovanja.

KOLIKO POSTOJIMO

_

Naša prošlost

Ustanova je osnovana 16.10.1957. Rješenjem Skupštine kotara Koprivnica br. 257/5, a osnovom članka 78. stavka 1. Zakona o ustanovama (“Narodne novine” br. 76/93, 29/97 i 47/99) postao je javnom ustanovom.