Volonteri

Volonteri

Autor članka: | Link na izvor članka: ovdje

Veselimo se vašem dolasku

_

Informacije za volontere

Ako ste mladi, kreativni, vedri, razigrani, željni zabave i druženja ili imate životno iskustvo, znanja i vještine ili hobije, koje kroz ugodno druženje želite prenijeti djeci – korisnicima usluga Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje – javite nam se.

  1. Učlanite se u koprivničku Udrugu volontera ˝ Rad na dar˝ i iskažite zanimanje za volontiranje u našoj Ustanovi. Nakon što u Centru prođete Program orijentacije i upoznavanja za volontere radost druženja s našim korisnicima može započeti.
  2. Putem telefona voditeljice volontera psihologinje Darije Mustić na broj: 099 490 2241, e- maila: darija.mustic@socskrb.hr ili osobnog kontakta izrazite svoju želju za volontiranje izravno zaposlenicima Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje koji će Vas upoznati sa svim potrebnim segmentima volontiranja u Centru i zajedničko druženje može započeti.

Nadamo se upoznavanju kreativnih pojedinaca koji će svojim znanjem, talentima i vještinama obogatiti i upotpuniti slobodno vrijeme naših korisnika. Vjerujemo da će volonteri probuditi u djeci interes za nova znanja, vještine i hobije, kroz igru i ugodno druženje uz obostranu korist i zadovoljstvo.

 

Skip to content