Bili smo domaćin terenskog posjeta

ŽUPANIJA-PRIJATELJ DJECE

Bili smo domaćin terenskog posjeta

Autor članka: | Link na izvor članka: ovdje

Naša Županija na korak je do dobivanja prestižnog statusa „Koprivničko-križevačka županija – prijatelj djece“. Tom prilikom, u utorak 18. travnja 2023. godine terenski posjet Centru Svitanje izvršili su Arijana Mataga Tintor iz Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i sport Velike Gorice, ujedno i voditeljica tima i ocjenjivač, Maja Blažek pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno – socijalne djelatnosti Koprivničko-križevačke županije, te Danijel Rušak v.d. predstojnika Područnog ureda Koprivnica  Hrvatskog zavoda za socijalni rad. Članovi Komisije imali su priliku na licu mjesta, na adresi sjedišta naše Ustanove uvjeriti se u kvalitetu realizacije mnogobrojnih aktivnosti koje provodimo.

Raduje nas da je upravo naša Ustanova izabrana za obilazak u području međusektorske suradnje, strateškog planiranja, socijalne skrbi, preventivnih programa u području socijalne skrbi, psihosocijalne podrške djeci i roditeljima, udruge iz tog područja, participativni programi s djecom i mladima.

S obzirom da Županija mnogo ulaže u osobni razvoj djece i mladih, brine o kvalitetnim uvjetima obrazovanja, te o njihovoj zdravstveno-socijalnoj zaštiti, te kontinuirano provodi sve ono čime se znatno poboljšavaju uvjeti za razvoj djece, uvjereni smo kako će naša županija Koprivničko-križevačka uskoro steći prestižan status.

 

Kodni broj: UP.02.2.2. 12.0011

 

Skip to content