Aktivni proljetni praznici za korisnike poludnevnog boravka


Proljetni školski praznici prilika su za odmor, ali i kreativno, edukativno, zabavno i aktivno provođenje slobodnog vremena djece. Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje za svoje je korisnike usluge poludnevnog boravka  organizirao upravo takve praznike.

Noć knjige (23.4.)bila je prilika da korisnici ponovo posjete gradsku knjižnicu i čitaonicu „Fran Galović“ u kojoj je radionicu pod nazivom „Boje, slova i slike“ za njih održala knjižničarka Jasminka Vajzović.Djeca su sa zanimanjem slušala slikopriču˝ Tata kupi mi˝u kojoj glavna junakinja kao svog najboljeg prijatelja opisuje knjigu. Nakon priče, korisnici su svoju kreativnost i maštovitost imali priliku izraziti izradom i oslikavanjem vlastitih označivača stranica.

  1. travnja korisnici su posjetili kino Velebit u kojem su uživali u gledanju animiranog filma Čudesni park. Glavna junakinja Jana dokaz je da dječja mašta, upornost i vjera u vlastite ciljeve potpomognuti roditeljskom ljubavlju i podrškom prijatelja nemaju granice.
  2. travnja korisnici su nakon igre i druženja u parku uživali u omiljenoj pizzi, a 26.travnja. završetak aktivnih proljetnih praznika obilježen je zajedničkim uživanjem u sladoledu.

Skip to content