Sportski susret u Slavonskom Brodu

Sportski susreti dječjih domova u nogometu, zajednička fotografija sudionika Svitanja

Sportski susret u Slavonskom Brodu

Autor članka: | Link na izvor članka: ovdje

Naši korisnici poludnevnog boravka iz Koprivnice i usluge organiziranog stanovanja uz povremenu podršku, 12. listopada 2022. godine sudjelovali su na sportskom susretu dječjih domova koji se održao u Slavonskom Brodu. Na susretu je organizirano natjecanje u malom nogometu. Osim domaćina iz Slavonskog Broda i naših predstavnika iz Koprivnice, sudjelovali su još i natjecatelji iz Vinkovaca, Osijeka i Lipika.

Ovo natjecanje tradicionalno se održava već dugi niz godina. Svrha natjecanja je poticanje djece i mladih na bavljenje sportom te razvijanje sportskog i timskog duha, druženje i razvijanje prijateljstava djece i mladih iz različitih sredina. Naši korisnici veoma su se trudili, no ovoga puta pobjeda na terenu je izostala. Unatoč tome, svi su bili veoma zadovoljni cjelokupnim iskustvom i druženjem, a za svoj trud primili su Priznanje domaćina.

Na natjecanju su pobjedu odnijeli natjecatelji iz Osijeka kojima čestitamo na tome. Domaćinima iz Slavonskog Broda zahvaljujemo se na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu.

 

Kodni broj UP.02.2.2. 12 0011

Skip to content