Svečana proslava 65. obljetnice Ustanove

Proslava 65. obljetnice Svitanja

Svečana proslava 65. obljetnice Ustanove

Autor članka: | Link na izvor članka: ovdje
Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje ponosno slavi  65. obljetnicu Ustanove. Svečana proslava upriličena je 7. prosinca 2022. godine u prostorima sjedišta Centra Svitanje. Brojni uzvanici, predstavnici županije i grada, zamjenik župana Koprivničko – križevačke županije Ratimir Ljubić i pročelnik ureda gradonačelnika Dario Jembrek, predstavnica Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Melita Čusek,  voditeljica programa zaštite djece ispred Ureda UNICEF-a za Hrvatsku Martina Štabi, ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla, ravnateljice i ravnatelji osnovnih škola, predstavnici donatora i suradnika – Ana Lukčin iz Podravke i poduzetnik iz Zagreba David Abram, ravnateljica i predstavnici PORA-e te predsjednica županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić svojom nazočnošću uveličali su ovu svečanost.

Ravnatelj Centra Svitanje Mladen Fajdetić pozdravnim govorom obratio se prisutnima. Istaknuo je kako je naš posao briga o djeci i mladima koji u svojim obiteljima nemaju svu potrebnu skrb. U Svitanju im se  osmišljenim i uzornim odgojnim programom i djelovanjem  u ugodnom ozračju  pomaže da rastu i razvijaju se te  oblikuju svoju budućnost.

Prigodni program  nastavljen je pjesmom,  recitacijama i  igrokazom koji su za nas pripremili korisnici poludnevnih boravaka Koprivnice i Đurđevca, učenici 1. c razreda OŠ „Braća Radić“ pod vodstvom mentorice, učiteljice Vesnice Mlinarić, Eric Vidović te Mali Gruntovčani.

Od srca se zahvaljujemo svim dragim gostima što su se odazvali pozivu  i uveličali proslavu te nam time pružili podršku u daljnjem radu.

Kodni broj UP.02.2.2 12.0011

 

 

Dio fotografija u galeriji vlasništvo je portala ePodravina te im se zahvaljujemo na ustupanju istih.

 

Skip to content