Svečana proslava 5. obljetnice Centra Svitanje

Proslava 5. obljetnice Centra Svitanje - uzvanici (2)

Svečana proslava 5. obljetnice Centra Svitanje

Autor članka: | Link na izvor članka: ovdje

Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje ponosno slavi svoju 5. obljetnicu. Svečana proslava upriličena je 3. prosinca 2019. godine u prostorima sjedišta Centra Svitanje. Brojni uzvanici, predstavnici  javnih ustanova i  udruga te predstavnici županije i grada, zamjenik župana Koprivničko – križevačke županije Ratimir Ljubić, pročelnica ureda župana Melita Ivančić i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec svojom nazočnošću uveličali su ovu svečanost.

Ravnatelj Centra Svitanje Mladen Fajdetić  pozdravnim govorom obratio se prisutnima. Istaknuo je kako je naš posao briga o djeci i mladima koji u svojim obiteljima nemaju svu potrebnu skrb.  U Svitanju im se  osmišljenim i uzornim odgojnim programom i djelovanjem  u ugodnom ozračju  pomaže da rastu i razvijaju se te  oblikuju svoju budućnost.

Program je nastavljen video prezentacijom o Centru Svitanje – Naših 365 dana, a potom je uz pomoć djece korisnika našeg Centra i prijatelja iz 2. c  razreda prezentirana Konvencija o  pravima djece čiju 30. obljetnicu obilježavamo ove godine.

Prigodni program  nastavljen je pjesmom,  recitacijama i  igrokazom koji su za nas pripremili učenici 2. c razreda OŠ „Braća Radić“ pod vodstvom mentorice, učiteljice Vesnice Mlinarić te  plesom plesne grupe OŠ „Braća Radić“ koju vodi mentorica Ines Turk.

Od srca se zahvaljujemo svim dragim gostima što su se odazvali pozivu  i uveličali proslavu te nam time pružili podršku u daljnjem radu.

Skip to content