Ravnatelj Fajdetić na sastanku projektnog tima i partnera na projektu „Uspostava infrastrukture za pružanje socijalnih usluga Centra za socijalnu skrb Đurđevac“

Sastanak projektnog tima i partnera

Ravnatelj Fajdetić na sastanku projektnog tima i partnera na projektu „Uspostava infrastrukture za pružanje socijalnih usluga Centra za socijalnu skrb Đurđevac“

Autor članka: | Link na izvor članka: ovdje

U srijedu, 23. lipnja 2021. godine u Centru za socijalnu skrb Đurđevac održan je sastanak projektnog tima i partnera u okviru provedbe projekta „Uspostava infrastrukture za pružanje socijalnih usluga Centra za socijalnu skrb Đurđevac“. Sastanku su nazočili predstavnici nositelja projekta Centra za socijalnu skrb Đurđevac i predstavnici svih projektnih partnera – Koprivničko-križevačke županije, Grada Đurđevca i Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje, te stručnjakinja za javnu nabavu kao i  predstavnica Razvojne agencije PORE KKŽ koja pruža stručnu pomoć u provedbi projekta. Na sastanku se razgovaralo o planovima i aktivnostima za naredno razdoblje.

Ravnatelj Centra za socijalnu skrb Đurđevac, Daniel Rupić izvijestio je nazočne  da su na natječaj za izvođača radova za izgradnju zgrade pristigle tri ponude, te da je donešena odluka o odabiru najpovoljnije ponude. Naveo je da je početak gradnje planiran za kolovoz ove godine.

Izgradnjom i opremanjem nove dvoetažne zgrade osigurali bi se uvjeti za provedbu preventivnih i tretmanskih  aktivnosti Centra za socijalnu skrb Đurđevac, a jednu etažu koristio bi i Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje. Ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje iz Koprivnice Mladen Fajdetić upoznao je nazočne da će Centar Svitanje na prvoj etaži zgrade pružati socijalnu uslugu poludnevnog boravka za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi i s problemima u ponašanju.

Predstavnica iz PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Maja Belković Došen nazočnima je pojasnila određena administrativna pitanja.

“Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj”.

Izvor naslovne fotografije Koprivničko-križevačka županija.

Skip to content