Ravnatelj Centra Svitanje sudjelovao na Danu otvorenih vrata EU projekta u Koprivničko-križevačkoj županiji

Ravnatelj Centra Svitanje sudjelovao na Danu otvorenih vrata EU projekta u Koprivničko-križevačkoj županiji

Autor članka: | Link na izvor članka: ovdje

U okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“ u petak, 30. lipnja su u organizaciji PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održani Dani otvorenih vrata EU projekata u Koprivničko-križevačkoj županiji, povodom obilježavanja 10 godina članstva Hrvatske u Europskoj uniji. U sklopu navedene promotivne kampanje, PORA je s Koprivničko-križevačkom županijom i Europe Directom Koprivničko-križevačke županije organizirala izložbu 40-ak najznačajnijih EU projekata koji su se u proteklih 10 godina provodili na području županije.

Sve nazočne na početku je pozdravila ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ Melita Birčić i istaknula važnost partnerstva i suradnje svih dionika na području županije.

Nakon toga, nazočnima se obratio župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i istaknuo veliku ulogu PORE Regionalne razvojne agencije KKŽ u privlačenju EU sredstava u našu županiju.

Danu otvorenih vrata nazočio je i ravnatelj Centra Svitanje Mladen Fajdetić, s obzirom da je PORA Regionalna razvojna agencija KKŽ pružala stručnu podršku i u provedbi ESF projekta čiji je nositelj Centar Svitanje, Zrno nade za nas mlade.

Na Danu otvorenih vrata prisutni su bili i zamjenik župana Ratimir Ljubić, županijski pročelnici Ana Mušlek, Marijan Štimac i Darko Masnec, predstavnici županijskih ustanova, zdravstvenih ustanova, ravnatelji škola i načelnici općina.

 

 

 

Skip to content