Ljetovanje za korisnike Svitanja

Zalazak sunca u more

Projekt „Tisuću dana na Jadranskom moru“  tvrtka Valamar Riviera donira tisuću noćenja u Valamarovim hotelima, ljetovalištima ili kampovima djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama te djeci s posebnim potrebama.

Prijavom na natječaj u sklopu tog projekta, Centar Svitanje za dio svojih korisnika poludnevnih boravaka iz Koprivnice i Ludbrega ove godine ima mogućnost osigurati ljetovanje na Jadranu u trajanju od četiri dana, tri noćenja. Za naše korisnike bit će to prvo višednevno ljetovanje na moru, a za neke i prvi susret s morem uopće.

Bez sumnje, ovo ljetovanje će našim korisnicima omogućiti da bolje upoznaju primorski kraj i blagodati mora, mediteransku klimu i prehranu, upoznaju jedan novi grad ili mjesto. Ipak, najviše se vesele aktivnostima u moru i na plaži, plivanju, ronjenju i nesputanoj igri.

S velikim nestrpljenjem iščekujemo odlazak na more krajem ljeta, naše morsko svitanje.

Od srca se zahvaljujemo  tvrtki Valamar Riviera koja je ovom velikodušnom donacijom ispunila želje dijelu naših korisnika.

Skip to content