Projekt „Tisuću dana na Jadranskom moru“  tvrtka Valamar Riviera donira tisuću noćenja u Valamarovim hotelima, ljetovalištima ili kampovima djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama te djeci s posebnim potrebama.

Prijavom na natječaj u sklopu tog projekta, Centar Svitanje za dio svojih korisnika poludnevnih boravaka iz Koprivnice i Ludbrega ove godine ima mogućnost osigurati ljetovanje na Jadranu u trajanju od četiri dana, tri noćenja. Za naše korisnike bit će to prvo višednevno ljetovanje na moru, a za neke i prvi susret s morem uopće.

Bez sumnje, ovo ljetovanje će našim korisnicima omogućiti da bolje upoznaju primorski kraj i blagodati mora, mediteransku klimu i prehranu, upoznaju jedan novi grad ili mjesto. Ipak, najviše se vesele aktivnostima u moru i na plaži, plivanju, ronjenju i nesputanoj igri.

S velikim nestrpljenjem iščekujemo odlazak na more krajem ljeta, naše morsko svitanje.

Od srca se zahvaljujemo  tvrtki Valamar Riviera koja je ovom velikodušnom donacijom ispunila želje dijelu naših korisnika.