Djeca iz Centra Svitanje provela nezaboravan dan u Zagrebu!

Izlet u Zagreb

Djeca iz Centra Svitanje provela nezaboravan dan u Zagrebu!

Autor članka: | Link na izvor članka: ovdje
U petak, 31. svibnja, djeca i odgojiteljice iz Centra Svitanje krenula su na izlet u Zagreb. Prvo odredište je bila Amazinga –  zabavni centar za djecu, gdje su se zabavljali oko tri sata.
Djeca su se s oduševljenjem bacila na brojne atrakcije koje Amazinga nudi: skakali su na trampolinima, istraživali virtualni svijet u VR parku, vozili se treskačima, igrali laser tag, penjali se po slobodnom penjalištu i provjeravali svoje snage u adrenalinskom parku. Smijeh i radost odjekivali su centrom dok su se djeca zabavljala uz svoje prijatelje.
Nakon ukusnog ručka, uputili smo se u ZOO gdje smo imali priliku upoznati mnoštvo životinja iz cijelog svijeta. Šetali smo parkom i razgledavali nastambe, saznali zanimljivosti o životinjama od edukatora i čak imali priliku dodirnuti zmiju. Oduševljenje djece bilo je neizmjerno, a radoznalost i znatiželja nisu im imale kraja.
Uz lijepo vrijeme i puno smijeha, ovaj izlet je bio nezaboravno iskustvo za djecu iz Centra Svitanje. Vratili su se kući puni dojmova, novih znanja i uspomena koje će dugo čuvati.

Skip to content