DAN OTVORENIH VRATA U ĐURĐEVCU

Dan otvorenih vrata 1

 

 

Dana 23.04.2022. godine održali smo Dan otvorenih vrata u Đurđevcu na Trgu sv. Jurja. Navedenom aktivnošću, te podjelom promotivnih materijala, Centar Svitanje je upoznao đurđevačku javnost s važnošću pružanja deinstitucionalnih oblika skrbi, te važnošću dostupnosti i organizacije u lokalnoj zajednici.

Bila je to prilika da zaposlenici Centra Svitanje sve zainteresirane upoznaju s tijekom provedbe ESF projekta „Zrno nade za nas mlade“, Kodni broj: UP.02.2.2.12.0011, za čiju su provedbu osigurana bespovratna sredstva u iznosu 5.365.064,94 kuna, a projekt se provodi do 30. lipnja 2023. godine.

Zahvaljujući navedenom projektu, Centar Svitanje po prvi puta provodi uslugu poludnevnog boravka u gradu Đurđevcu, a od 19. travnja ove godine usluga se pruža za dvije korisničke skupine – djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, te za djecu s problemima u ponašanju.

Varaždinska televizija snimila je kratki prilog o Danu otvorenih vrata i predstavljanju naše Ustanove. U sklopu priloga, izjave o projektu „Zrno nade za nas mlade“ dali su ravnatelj Ustanove Mladen Fajdetić i odgajateljica u poludnevnom boravku Đurđevac Iva Pintarec.

Bilo nam je lijepo i veseli smo što je velik broj posjetitelja upoznat s uslugama našeg Centra!

Skip to content