ADOPTIN Vikend posvojenja u Koprivnici 20. i 21.5. 2022.


ADOPTA – udruga za potporu posvajanju 20. i 21. svibnja organizira Vikend posvojenja u Koprivnici. Vikend posvojenja provodi se u okviru programa Centar posvojenja, u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Koprivnica i u suradnji s Centrom za pružanje usluga u zajednici Svitanje, uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

ADOPTA je prepoznala važnost povećanja regionalne ujednačenosti i veće dostupnosti usluga namijenjenih posvojiteljskoj populaciji. U prethodnih šest godina uspješno smo proveli Vikende posvojenja u Čakovcu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Lovranu,  Dubrovniku, Zadru, Puli i Vukovaru. Ove godine dolazimo i u Koprivnicu i pružamo priliku stručnoj zajednici, posvojiteljskoj populaciji i zainteresiranoj javnosti da sudjeluju u aktivnostima usmjerenima podršci posvojenju:

Petak, 20. svibnja:

Subota, 21. svibnja:

Program s detaljnim informacijama o Vikendu posvojenja možete preuzeti na linku

Sve radionice i predavanja su besplatne za sudionike, a edukacija stručnjaka prijavljena je Hrvatskoj psihološkoj komori i Hrvatskoj komori socijalnih radnika. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za sudjelovanje su obavezne putem online prijavnog obrasca. U programu je uz svaku aktivnost naveden link za prijavnicu.

Zahvaljujemo na suradnji Centru za socijalnu skrb Koprivnica, Domu mladih Koprivnica i Centru za pružanje usluga u zajednici Svitanje!

Skip to content